کشف بیش از ۲۷۰۰ عینک آفتابی قاچاق به ارزش ۱.۵ میلیارد تومان در بازار تهران ماجرای توقف یک حکم اعدام توسط شهید رئیسی و توبیخ قاضی چه بود؟ تفاوت انتقال مال غیر با کلاهبرداری ایران با جرم زدایی از مواد مخدر مخالفت کرد زائران رضوی در بازگشت به شهر‌های خود تعجیل نکنند | جاده‌های خراسان رضوی لغزنده است (۳ خرداد ۱۴۰۳) راهبرد شهیدجمهور برای چالش‌های زیست محیطی گره‌گشایی دیپلماتیک بود ارائه بیش از ۶۸۰۰ خدمت درمانی به حجاج ذخیره ۲ ماهه شیرخشک در کشور مهار آتش در منزل مسکونی واقع در خیابان فکوری مشهد+تصویر(۳ خرداد ۱۴۰۳) اولین اقدام دولت شهیدِ جمهور، واردات ۱۰میلیون دوز واکسن کرونا بود توزیع شیر رایگان؛ اقدامی که پس از ۶ سال وقفه با دستور شهید جمهور احیا شد شمار امدادرسانی به شرکت‌کنندگان آیین تشییع شهید جمهور به هزار و ۱۰۰ نفر رسید (۳ خرداد) ورود و تشرف ۱۰ هزار زائر ایرانی به مکه مکرمه امدادرسانی هلال‌احمر خراسان رضوی به ۸۰ نفر از حاضران در آیین تشییع رییس‌جمهور برقراری ۷۰ پرواز فوق‌العاده سران عالی رتبه خارجی در فرودگاه مهرآباد هشدار وقوع سیل به ۱۰ استان کشور (۳ خرداد ۱۴۰۳) کشف بیش از ۵ کیلو مواد مخدر از از کوله پشتی مسافر لزوم مبارزه مداوم با مافیای زباله پوشش متنوع زائران مسجدالنبی (ص) در حج ۱۴۰۳ + عکس اطلاعیه آموزش‌وپرورش تهران درباره امتحانات پایه نهم + جدول
سرخط خبرها

کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟

  • کد خبر: ۹۲۸۳۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۲
کدام غذاها موجب حساسیت می شوند؟
همانطور که می دانید برخی مواد غذایی موجب واکنش های آلرژیک در افراد می شوند که در این صورت باید مراقب بود و از آنها اجتناب کرد زیرا عدم رعایت باعث رفتن به کما و حتی مرگ می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش به معرفی مواد غذایی می پردازیم که باید از آن پرهیز کنید.

گندم:

گندم در انواع غذاها از قبیل نان، غلات و پیتزا، حتی در کچاپ و بستنی نیز یافت می شود و می تواند باعث درماتیت، التهاب مجاری تنفسی و آنافیلاکسی شود.

تخم مرغ:

تخم مرغ علت اصلی خارش پوست (نوعی از آلرژی پوستی) در کودکان است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ محرک اولیه آن بشمار می رود، اگرچه آلرژی به زرده تخم مرغ نیز غیر معمول نیست. بیشتر کودکان در سن پنج سالگی از حساسیت تخم مرغ رنج می برند، توجه داشته باشید که آلرژی های شدید به تخم مرغ می تواند باعث کهیر، دشواری تنفس و گاهی حتی شوک شوند. بنابراین بهتر است که به طور کلی از مصرف تخم مرغ صرف نظر کنید. 

آجیل ها:

آجیل هایی مثل بادام، پسته، آجیل برزیلی، گردو، بادام هندی و فندق یکی از علل اصلی واکنش های آنافیلاکتیک در میان همه آلرژی های غذایی هستند. آجیل ها به عنوان چاشنی یا جز اصلی در غذاها استفاده می شود.

ماهی:

آلرژی به ماهی در افراد مبتلا، عمدتا بزرگسالان تا آخر عمر باقی می ماند و علائمی مانند خارش، درماتیت، دشواری در تنفس را ایجاد می کند.

شیر:

شیر یکی از عوامل اصلی آلرژی در کودکان است، اگر چه علت اصلی آلرژی‌های غذایی نامشخص است. اما از سن ۳ سالگی حساسیت در کودکان کاهش می‌یابد. شیر گاو عامل اصلی آلرژی به شیر است، اما شیر حیوانات دیگری مثل بز و گوسفند نیز می‌تواند منجر به واکنش‌هایی نظیر کهیر، استفراغ و دیگر مشکلات هاضمه در عرض چند دقیقه یا ساعت شود.

بادام زمینی:

در حالی که برخی علائم آلرژی به بادام زمینی ملایم است مانند:آبریزش بینی و خارش؛ اما می تواند منجر به مسدود شدن راه تنفسی و غش شود که یکی از عوامل عمده واکنش های شدید آلرژیک در کودکان و بزرگسالان است. افرادی که آلرژی شدیدی دارند می توانند علائم را به سادگی با بوی بادام زمینی و یا با لمس آن تجربه کنند.

سویا:

آلرژی سویا معمولا کودکان نوپا را تحت تاثیر قرار می دهد. اگر چه آلرژی در بسیاری از کودکان از سن دو سالگی بیشتر می شود. افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف محصولات غذایی و مواد غذایی حاوی سویا، شامل سس سویا، شیر سویا و برخی از شیرینی های پخته شده خودداری کنند، در غیر این صورت دچار بی حالی، گرفتگی بینی، زخم های دهان، التهاب و خارش می شوند.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->